Jag startar en blogg

Kanske är jag lite efter i tiden och kanske startar absolut ingen en vlogg 2021, men just nu känner jag för att skriva och ärligt talat bryr jag mig inte så mycket om någon läser den. Jag vet inte ens om jag kommer dela med mig av en länk. För ett tag sedan gjorde jag en video där jag berättade att jag pausar min dagliga vlogg. När jag spelade in den trodde jag aldrig att det skulle bli som det nu blivit. Sedan jag släppte min senaste video har det varit i princip knäpptyst från mig. Jag hade aldrig tänkt att ta en så lång paus från Youtube som jag nu tagit utan tanken var hela tiden att jag skulle fortsätta ladda upp videos, även om det nu skulle ske mer sällan. Så blev det inte. Bortsett från ett par högtidsfotograferingar med min familj har all kamerautrustning fått stå på hyllan och samla damm.

Det finns flera förklaringar men för stunden får ni nöja er med att jag – även om jag inte förstod det då – behövde en paus. Jag tror inte att jag ännu förstått vad som händer. Även om jag vissa dagar hade jätteångest över hur jag skulle få ihop en film den dagen, så älskade jag verkligen att vlogga. Det var inte själva filmandet jag älskade, men jag älskade att skapa något varje dag. Det gav mig en känsla av mening, som att jag gjorde någonting med mitt liv. Sedan jag slutade med vloggen känner jag mig tom, som om en del av mig saknas. Jag kommer inte börja vlogga igen på ett tag för just nu har jag varken tid eller lust. Vad som händer i framtiden vet jag inte, men idag startade jag en blogg och det känns bra. Vad det ska bli av det eller varför den finns vet jag inte.

Det här är mitt första blogginlägg, kanske till och med mitt enda.

Ta hand om er.

E-postadressen publiceras inte.